Tvrtka Otpremnik se bavi međunarodnim otpremništvom, prijevozom i trgovinom. Osnovana je 1990. godine, a počela je sa radom 1992. godine sa 4 zaposlene osobe i skromnim materijalno tehničkim mogućnostima.

Tijekom poslovanja ukazivale su se potrebe postupnim širenjem i modernizacijom, te sada tvrtka broji 20 zaspolenih djelatnika, 3 poslovnice, vozni park i bogatu suvremenu opremu. Kompletno poslovanje tvrtke je podržano najsuvremenijom informatičkom i telekomunikacijskom opremom. Tvrtka se u zadnje vrijeme intenzivnije bavi prijevozom robe, te posjeduje i vozni park. Zahvaljujući tehničkoj i kadrovskoj opremljenosti tvrtka je sposobna prihvatiti se i najzahtjevnijih logističkih poslova.

Također imamo velik broj domaćih i stranih partnera sa dugogodišnjom suradnjom i pozitivnim rezultatima. Od samog početka postižemo vrhunske rezultate, kako u stručnom, tako i u financijskom smislu, te se sukladno tome postupno i razvijamo.

Zahvaljujući takvom poslovanju tvrtka nikada nije bila nelikvidna niti je imala većih poteškoća u radu. U našem poslovanju sve je podređeno poslu koji obavljamo i korisnicima naših usluga.